Loading...
Bruidsstyling2021-11-10T15:19:52+00:00

Bruidsstyling

Airbrush Bruidsmake-up

Een goede bruidsmake-up is een die uw gezicht accentueert en bij u past als persoon. Het is belangrijk dat bruidsmake-up waterproof is en heel de dag mooi blijft zitten. Verder kent bruidsmake-up geen regels. Een ieder heeft zijn eigen smaak. Ik kan u voorzien van een zachte natural look, maar ook van een opvallende smokey eye look. Het is maar net wat u mooi vindt en wat bij u past.

Beautiful Shades maakt gebruik van Airbrush make-up. Airbrush make-up is een techniek waarbij de make-up wordt aangebracht door middel van een airbrush systeem inplaats van een make-up kwast of spons. In Amerika wordt deze techniek al jaren gebruikt in de bruiden industrie. Het is vergelijkbaar met een spraytan, maar dan voor het gezicht. Met airbrush kun je kiezen voor een lichte tot een volledige dekking. Het voordeel van airbrush is dat het heel natuurlijk aanvoelt, het is waterproof, geeft niet af en het is hypoallergeen.

Een kapsel kiezen kan best lastig zijn. Er zijn verschillende factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Past het kapsel bij uw jurk? Belangrijker nog, past het kapsel bij uw gezichtsvorm en is het kapsel geschikt voor uw type haar?
Het is misschien wel verstandig om eerst uw jurk uit te kiezen en daarna een keuze te maken over het kapsel. Tijdens de proefsessie kijk ik of het kapsel dat u graag wilt mogelijk is met uw type haar en kan ik u verder advies geven. Wilt u een mooi vol kapsel dan adviseer ik altijd hairexstensions te gebruiken als opvulling. Deze kunt u bij mij huren. Voor meer informatie hierover kunt u kijken bij hairexstensions.

Bruidskapsel

Getinte tot donkere huid

De donkere huid voorzien van make-up verschilt nogal in dat van de blanke huid. Dit huidtype heeft vaak hele andere problemen dan mensen met een blanke huid. Een paar voorbeelden van problemen die ik vaak tegen kom zijn een vette huid en donkere kringen onder de ogen. Bij de donkere huid is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de ondertoon en het type foundation dat gebruikt wordt. Gebruik je een verkeerde ondertoon dan is dat vaak meteen te zien en dus niet mooi natuurlijk. Met de juiste kennis, techniek en productkeuze zorg ik ervoor dat uw make-up er goed uit blijft zien.

Kroeshaar

Een bruidskapsel met dit haartype vereist een andere behandeling dan Europees haar. Het heeft een heel andere textuur. Net als bij ieder kapsel is ook bij dit haartype een goede voorbereiding erg belangrijk, echter verloopt de voorbereiding iets anders. U kunt gaan voor een kapsel met uw natural hair, waarbij geen hitte aan te pas komt, maar u kunt ook kiezen voor een kapsel waarbij uw structuur tijdelijk wordt veranderd door middel van föhnen of tangen. Met de juiste producten en mijn creativiteit kan ik u helpen met het juiste kapsel dat goed in model blijft zitten. U zult versteld staan van de mogelijkheden die er zijn in kapsels met dit haartype haar.

Contact opnemen

INTERESSE?

Als u interesse heeft in mijn diensten, neem dan contact met mij op.

Contact opnemen