Loading...
Netwerkdagen Bruidsindustrie2020-01-12T10:57:56+00:00

Netwerkdagen Bruidsindustrie

Eerstvolgende portfolio dag zaterdag 4 april!!

Locatie: Studio34x Almere haven

Tijd: 09:00 uur tot 17:30 uur

Kosten: 79,- euro exclusief BTW (inclusief lunch)

Door onderaan deze pagina op het event te klikken, lees je meer.

Ben jij startende of ervaren ondernemer in de bruidsindustrie en wil je andere gelijkgestemden ontmoeten of je portfolio een boost geven?
Bezoek dan één van de netwerkdagen. De afgelopen jaren gingen meerdere collega’s uit de bruidsindustrie je voor.

Netwerken is de gouden tip voor iedere ondernemer. Het gaat niet alleen om wat je weet, maar om wie je kent. Een netwerk heb je niet van de een op de andere dag. Daar zul je in moeten investeren en aan moeten blijven werken.

Na het bijwonen van één van de netwerkdagen ga je weg met een hoop nieuwe contacten en gave fotos als je de portfolio shoots bijwoont.
Nieuwe contacten kunnen altijd waardevol zijn voor de toekomst. In onze branche heb je een netwerk nodig om aan een groter klantenbestand te komen.

Benieuwd naar de inhoud van zo een dag? Klik dan hieronder op het programma waar je interesse in hebt.

Geplande events

Personal Branding Bruidsindustrie zaterdag 23 november
Portfoliodag studio34x zaterdag 4 april 2020
Begin 2019 ben Ik bij de netwerk/portfolio-dag georganiseerd door Cindy geweest. Dit was een nuttige maar vooral ook een hele leuke dag. Het is fijn om mooie professionele foto’s te hebben voor je website en social media. Een fotograaf is zelf nog wel goed te regelen maar dingen als de jurk, accessoires en boeketten is een stuk lastiger! Cindy regelt het allemaal om een top foto te creëren!
Ik zit in de Facebook groep, Bruidsmake-up & kapsels netwerk voor bruidsstylisten, die Cindy ook beheerd, hier helpen we elkaar veder met vragen, tips, samenwerkingen en vervanging. Door deel te nemen aan de netwerk/portfolio-dag heb ik een aantal van deze groep in het echt leren kenen, dit is fijn omdat je dan echt een indruk van elkaar heb en weet wie wat en waar doet. Zo kunnen we elkaar nog gerichter helpen. Daarbij vond ik het heel gezellig om eens een dag door te brengen met collega’s, normaal werk ik altijd alleen. Met dank aan Cindy zijn we zo toch een beetje een team!
Joyce ‘t hart
Ik ben beginnend bruidsstylist en zag op de Facebookgroep voor bruidsstylisten dat er een netwerkdag was. Ik kwam in gesprek met Cindy die deze dag organiseerde. Ik twijfelde namelijk of het wel iets voor mij was. Zij overtuigde mij ervan dat netwerken erg belangrijk is. Ik ben zo blij dat ik naar deze netwerkdag ben geweest! Wat leuk om je collega’s bruidsstylisten te ontmoeten.
Ik had een prachtig model en mocht clip-in extensions lenen/uitproberen om een bruidskapsel te maken. De foto’s die gemaakt zijn van het model kon ik goed gebruiken voor mijn portfolio.
Kortom het was een topdag die ik zeker niet had willen missen. Cindy super bedankt!
Maaike Huiberts

Cindy heeft een netwerk dag georganiseerd met fotografen, modellen en visagisten. Een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen. Ik heb een studio al 10 jaar dus een grote portfolio maar ik wil recent werk tonen en soms heb ik helaas klanten die geen toestemming geven om de fotoshoot online te kunnen tonen, daar baal ik enorm van! Nu had ik de regie om de foto’s te maken die ik wilde. We hadden ook veel lol en het is zo leuk als de model en visagiste worden verrassend als ze de mooie foto’s zien. Bedankt Cindy!

Perla fotografie
Dit was mijn 1ste Netwerk/portfolio dag en ik vond het super! Nieuwe airbrush make up techniques ondekte,  goede guest speaker waar je waardevol tips als ondernemer gekregen, goede leverancier  en mooie photos resultaat voor je portfolio gekregen. Cindy de organisator heeft mij geholpen om model te vinden.  Dus deze evenement is aanrader en ik zou ook nog willen doen ?
Met Kleurrijke groet,
Meiko Monteiro visagie
Meiko Lamboo Monteiro