Loading...
Personal Branding Bruidsindustrie2020-01-07T18:15:48+00:00

Wil jij kennismaken met personal branding, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken. 

Zit je met vragen als:

➢ Hoe positioneer ik mijn merk?

➢ Hoe zorg ik ervoor dat ik zichtbaarder wordt op social media?

➢ Hoe kan ik mijzelf en mijn merk pitchen?

➢ Hoe zorg ik ervoor dat ik mij kan onderscheiden van andere ondernemers?

➢ Wat voor content moet ik online plaatsen mijn doelgroep te kunnen bereiken?

➢ Wat is mijn identiteit, visie en missie?

Deze 4 uur durende workshop wordt verzorgd door Helmi Geeve van thebrandme.nl en levert jou veel nieuwe inzichten op. Tijdens de workshop Personal Branding  wordt je uitgedaagd, geconfronteerd en geïnspireerd om je talenten in te zetten!

Personal Branding Bruidsindustrie

Wat kan een workshop Personal Branding jou opleveren?

Na de workshop ga jij weg met een uniek verhaal en een verpletterende pitch! Jij weet hoe je succesvol gebruik kan maken van je social media kanalen. Ook heb jij een goede profielschets voor jouw persoonlijke en zakelijke instabio, Facebook, Linked-in profiel etc.

Dit zorgt voor:

➢ Rust, controle hebben over je doelen
➢ Structuur
➢ Motivatie
➢ Business boost

Een korte impressie

Om van start te gaan met jouw personal branding wordt er een profielfoto van je gemaakt.

Hierna gaan wij samen met elkaar aan de slag om het om jouw merk nog succesvoller te maken!