Loading...
Portfoliodag studio34x2020-01-12T10:52:42+00:00

Portfoliodag studio34x

Locatie: De Steiger 33A, 1351 AB Almere
Tijd: 09:00 uur tot 17:30 uur
Kosten: 79,- euro exclusief BTW (lunch inbegrepen)

Ben je startende en weet je maar niet hoe je aan je eerste klanten kan komen of ben je ervaren en wil je nieuwe looks vast leggen, dan is portfolio werk een goede stap!

In Studio34x, ook wel bekend van het TV programma ‘het perfecte plaatje’, organiseer ik nu al twee jaar portfoliodagen. De studio ligt in Almere haven en heeft een ruimte van 750m2 en daarmee behoren zij tot de grotere studio’s van het land. De afgelopen 2 jaar gingen meerdere collega’s werkzaam in de bruidsindustrie je voor. Door het succes van afgelopen jaren blijft dit een jaarlijks terugkerend event.

Om de kwaliteit te behouden is er dan ook maximaal plaats voor 20 bruidsstylisten dus wees er snel bij met inschrijven.

Deze dag staat vooral in het teken van het werken aan je portfolio.

Verschillende leveranciers werken mee om ervoor te zorgen dat jou portfolio compleet is. Denk hierbij aan leveranciers van bruidsjurken, boeketten, haaraccessoires, hairexstensions en natuurlijk de fotografen! Er is letterlijk voor alles gezorgd! Ook kan er voor een model gezorgd worden als je die zelf niet kunt vinden.
Ook deze leveranciers komen werken aan hun portfolio dus zij hebben ook ideeën. Bespreek dit vooral met elkaar.

Door je gegevens achter te laten via het contactformulier, bevestig jij je deelname. Je ontvangt dan direct een factuur die 3 weken voor aanvang betaald moet zijn.

Drie weken voor de datum krijg je het volledige programma gemaild met daarbij de leveranciers die zich hebben aangesloten.