Loading...
Werkwijze2019-03-30T20:25:37+00:00

Werkwijze

Eerste contact

Beautiful Shades werkt met een bruiden vragenlijst/planning. Op het moment dat u besluit mij te boeken voor uw bruiloft stuur ik uw deze vragenlijst op. In deze vragenlijst vindt u algemene vragen, vragen over de make-up, het kapsel dat u graag zou willen en vragen over de planning van uw trouwdag. Met deze werkwijze zorg ik ervoor dat wij voorbereid de proefsessie in gaan en niks over het hoofd zien op uw trouwdag. Na uw trouwdag wordt deze vragenlijst vernietigd.

Proefsessie

De bruidsarrangementen die u bij mij kunt kiezen zijn altijd inclusief een proefsessie. Mocht u in een situatie zitten waarbij er geen proefsessie kan plaatsvinden, dan kunt u contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.
De proefsessie vindt plaats in mijn studio in Almere Stad.
Voorafgaand de proefsessie ontvangt u van mij instructies over de voorbereidingen die nodig zijn voor uw haar. Dit geldt ook voor uw trouwdag.
Tijdens de proefsessie nemen wij uw ingevulde vragenlijst door en gaan wij natuurlijk aan de slag met de make-up en het kapsel.
De hele sessie duurt maximaal 3 uur.
Tijdens de sessie maken wij genoeg foto’s zodat ik kan terugzien wat ik gedaan heb. Om de aandacht in de foto’s op uw make-up en kapsel te brengen, adviseer ik u om een wit shirt/blouse aan te trekken.

Trouwdag

Op uw trouwdag zorg ik ervoor dat ik op het afgesproken tijdstip en locatie verschijn. Ik krijg soms de vraag, “ wat gebeurt er nou als u ziek wordt?” Ik begrijp deze vraag heel goed, maar maakt u zich maar geen zorgen. Als eerst zou ik er alles aandoen om alsnog te komen, maar mocht dit echt niet lukken dan zorg ik ervoor dat er een andere bruidsstyliste uw kant op komt. Ik beschik over een groot netwerk van bruidsstylisten die flexibel zijn en bereid zijn voor mij in te vallen.

Contact opnemen

INTERESSE?

Als u interesse heeft in mijn diensten, neem dan contact met mij op.

Contact opnemen